DU ÄR VAD DU LÄSER

DU ÄR VAD DU LÄSER

Thursday, September 2, 2010

Mitt första ord = boo

Ja, bok alltså. Jag pekade på booo och ville att de skulle läsa för mig. Jag var typ 9 månader är det sagt, men jag undrar om det verkligen är sant. Å andra sidan var jag tydligen segast i världen på att lära mig gå. Jag kröp baklänges och blev skitarg för att jag inte kom framåt. Men jag menar, vem behöver lära sig att gå när man kunde kura ihop sig bredvid en stor, varm kropp som läste en massa spännande böcker för en?
.
Innan jag blev en cool tonåring ville jag helst ligga hemma och läsa. Mamma tjatade på mig att jag skulle ringa kompisar. Ja, okej då, och så blev det. Men att läsa en riktigt bra bok, inget gick upp emot det då och inget går upp emot det nu.
.
I kväll byter jag till och med ut löprundan mot bokläsning i soffan - Borta Bäst av Sara Kadefors, som vi läser i vår minibokcirkel. Dessutom regnar det, och jag har redan tränat måndag, tisdag, onsdag, så vadsjutton. Jag kommer nog klara Lidingös tjejlopp (10km) om några veckor ändå. Att springa 2.1 mil som i somras känns dock ganska långt bort...
.
Boo, here I come!

4 comments:

 1. Fint, själv har jag läst för mitt barnbarn från början, hon älskar det och hämtar böcker. Nu sitter hon själv ibland och "läser".

  ReplyDelete
 2. Det gör du rätt i! Jag ska göra samma sak, den dagen jag får barnbarn. Måste väl dock skaffa barn först innan den dagen kommer...

  //Annaluna

  ReplyDelete
 3. Jag lärde mig läsa på mjölkpaketen. Tröttnade ganska snabbt på dem och gick över till att fullkomligt sluka allt jag kom över. När vi skulle läsa böcker i skolan hade jag alltid redan läst dem :)

  ReplyDelete
 4. Och sen gick det över till att skriva 80-sidiga-A4-brev! :)

  //Annaluna

  ReplyDelete