DU ÄR VAD DU LÄSER

DU ÄR VAD DU LÄSER

Thursday, August 19, 2010

Bokrensning:


Jag har endast en bokhylla hos mig (ärvd efter morfar), och den är alldeles sprängfylld trots att jag rensar ut böcker lite då och då. Nu är det dax för ytterligare utrensning, och jag sparar bara de bästa. (Och så har jag en rad varav vänstra sidan består av påbörjade böcker (ca 25 stycken) och den högra av olästa böcker (ca 65 stycken för tillfället, fast vissa är riktiga böcker eller allmänt större och står på en alternativ hylla). Översta hyllan består av den kurslitteratur jag fortfarande tycker är relevant - vissa offentligrättsliga principer, lagboken, utredningar och annat skoj).
.,
I vilket fall: nu ligger ett gäng på min säng och skall antingen upp i något skåp, eller varför inte bytas bort med någon som har samma dilemma som jag? Det värsta är att de flesta är från min Gratis-Källa, vilket innebär att jag inte får ge bort dem eftersom de är märkta. Släng dem, säger källan, men det ids jag ju såklart inte.
.
Men ärligt - vad ska jag göra med sånna böcker jag inte gillade, som jag aldrig kommer läsa om eller låna ut till någon annan? T.ex. Nu vill jag sjunga dig milda sånger, Den nakna sanningen, Denise Rudberg, Jane Green och sånt? Ska man kanske ha en utförsäljning bakom huset? Vad gör ni med era gamla pockets?

3 comments:

  1. Oooooh vad synd att vi inte bor i samma stad!!!! Kram Kikan

    ReplyDelete
  2. fast nu får jag ju en anledning att komma och hälsa på... ;)

    ReplyDelete