DU ÄR VAD DU LÄSER

DU ÄR VAD DU LÄSER

Monday, August 30, 2010

Den som väntar på något gott...

...Slipper nu äntligen vänta längre!

 • Borta Bäst (Sara Kadefors)
 • Dödssynden (Harper Lee)
 • Kärlekens Historia (Nicole Krauss)
 • Kyssa Sammet (Sarah Waters)
 • Presidentens Hustru (Curtis Sittenfeld)

Finally!


7 comments:

 1. Vad kul!! Jag har läst To kill a mockingbird, History of love och American Wife - har jag läst Tipping the velvet? Nja, jag tror att jag såg det första avsnittet av BBC-filmatiseringen men jag har läst en annan bok av Sarah Waters. (nu måste jag kolla på Amazon vilken det kan ha varit... Fingersmith!). Bra böcker allihop, American Wife läste jag för några veckor sedan och blev så klart jättenyfiken på Laura Bushs liv och vad som stämmer från romanen.
  Kram!

  ReplyDelete
 2. Vad kul att du har läst dem (typ) alla! Jag hade tänkt köpa Ficktjuven av Sarah Waters, men den var slut, därför blev det Kyssa Sammet - som jag också ville läsa i vilket fall. Nu bara väntar jag på att det ska kännas okej att köra nästa beställning - har lagt till ditt tips där, av den puertoricanska författaren. Spännande. Hoppas det går bra med spanskan. Rayuela av Cortazar kändes lite too much, men mormor har versionen på svenska just in case... (Hoppa Hage)

  //Annaluna

  ReplyDelete
 3. DIn spanska är ju bättre än min och jag tycker att det är helt ok att läsa La casa de la laguna på spanska... Jag måste nog smita in på Waterstones (brittiska Borders) nästa vecka, deras filial i Bryssel ligger precis vid mitt nygamla kontor (börjar jobba på måndag på samma ställe som i maj-juni, ytterligare ett 2-månaderskontrakt). Är ju sugen på den dominikanska boken du tipsade om!

  ReplyDelete
 4. Schysst, den skall köpas! *Längtar*

  Om vi ses i sept när ni kommer hit, kan du få den dominikanska boken av mig (på svenska)! :)

  //Annaluna

  ReplyDelete
 5. Ps. AVIS PÅ ATT NI HAR BORDERS!!

  //Annaluna

  ReplyDelete
 6. Wohooo!!!! :) Själv gick jag till bibblan för att klåna Kärlekens historia men då var så klart de två exemplaren utlånade och försenade...lägger en beställning i kväll istället... Kram!

  ReplyDelete
 7. Wohoo! Beställ Kärlekens Historia snarast vetja, inte för att avslöja för mycket, men åh... IM LOVING IT!!!

  //Annaluna

  ReplyDelete