DU ÄR VAD DU LÄSER

DU ÄR VAD DU LÄSER

Sunday, August 8, 2010

Lättläst på jobbresan...

Imorn åker jag till Danmark i tre dagar med jobbet på årlig sommarkonferens. I sånna sammanhang tar jag med mig något lättläst och spännande, som Skumtimmen bara måste vara (Jag älskade Nattfåk).
-
Förövrigt läser jag för många böcker samtidigt igen vilket är lite stressigt, så jag längtar tills jag äntligen kommer ha läst ut New York Times bestseller Stuff white people like som jag fick av min kusin i födelsedagspresent (han bor i San Francisco). Sen var det körkortsteorin också ja... och Orkidétjuven som jag äntligen har lånat av pappa...och snart Borta Bäst eftersom vi ska läsa den i vår lilla bokcirkel...

4 comments:

 1. Jag bara hoppas, hoppas att Skumtimmen ska vara lika bra som Nattfåk, då blir jag lycklig! =)

  ReplyDelete
 2. Jag gillade båda böckerna! Träffade min tyska svägerska igår och hon berättade att hon älskat Nattfåk (läst på svenska!) så mycket att hon köpt Skumtimmen också (på svenska så klart ;-)). Resten av dagen umgicks vi (med de spanska bröderna, min O och hennes C) på spanska men just när vi pratade om böckerna gick hon över till svenska!
  Jag vet inte om jag berättat att min syster träffade Johan Theorin på bokmässan förra året och hon sa att han var väldigt sympatiskt och ödmjuk.
  På tal om svenska deckare, jag läste världens sämsta (ville nästan skriva dåligaste för så dålig var den - iaf språket!!) för någon vecka sedan som jag fått på köpet med någon tidning: Svinajakten av Anna Bovallier. Storyn var väl sådär, men språket flöt inte och den var så dåligt redigerad. Undvik!

  ReplyDelete
 3. Va roligt med en bokblogg. :D Jag ÄLSKAR att läsa, har nog alltid gjort det så denna bloggen blir det nog att börja följa. :)

  ReplyDelete
 4. Vad roligt med alla läsare och kommentarer! Välkomna, välkomna! Följ så otroligt gärna!

  Petra: Tack för tips, och härligt att träffa Johan Theorin IRL!

  ReplyDelete